Emocijų bokštas (didelis)

SKU
PKG22
49,95 €

Pristatysime per 1 - 2 d.d.

Tai smagus žaidimas, skatintis atvirumą. Sutelkus dėmesį į bokšto statymą, galima atsipalaiduoti ir atvirai dalintis savo mintimis, jausmais ir patirtimi. Lavinamas atidumas savo jausmams. Moko įvardinti ir išreikšti savo jausmus, sugalvoti tinkamiausius sprendimus pateiktoms situacijoms. Ugdomi ...
Aprašymas
Tai smagus žaidimas, skatintis atvirumą. Sutelkus dėmesį į bokšto statymą, galima atsipalaiduoti ir atvirai dalintis savo mintimis, jausmais ir patirtimi. Lavinamas atidumas savo jausmams. Moko įvardinti ir išreikšti savo jausmus, sugalvoti tinkamiausius sprendimus pateiktoms situacijoms. Ugdomi vaikų bendravimo įgūdžiai: jie mokomi užmegzti ir palaikyti santykius, spręsti konfliktus, išsakyti ir priimti kritiką, suprasti kūno kalbą. Skatina žaidėjus atpažinti ir įvardinti savo vertybes. Žaidėjai analizuoja gyvenimiškas situacijas, kviečiami jas įvertinti pagal savo įsitikinimus.
ĮGŪDIS:
KomunikabilumasEmocinis intelektas
AMŽIUS:
Vaikams nuo 10 metų
APDOVANOJIMAI:
Nėra
GAMINTOJAS:
PKG

Kaip žaisti

Tai medinių kaladėlių bokštas, kuris statomas vis ištraukiant kaladėles iš apačios ir uždedant ant jo viršaus. Žaidėjų tikslas - jo nenugriauti. Tačiau tai ne šiaip sau bokštas, jo kiekviena kaladėlė turi paveikslėlį, kuris sutampa su kortelėse pateiktais klausimais. Kad žaidėjas galėtų statyti bokštą, turi atsakyti į pateiktą klausimą.
ŽAIDĖJŲ SKAIČIUS:
2+
VIDUJE:
Rinkinį sudaro: medinių kaladėlių bokštas ir keičiamos 3 temų kortelių rinkiniai: bendravimas, jausmai, verybės.

Papildoma informacija
Svoris 0.400000
Bar kodas PKG22
SVARBU

Netinka vaikams iki 3 metų Netinka vaikams iki 3 metų.

Pakuotė 26.5x7.5 cm

Klientų atsiliepimai

Įvertinimai ir atsiliepimai

Būkite pirmasis, kuris įvertins šį produktą