Bendravimo bokštas (didelis)

SKU
PKG16
49,95 €

Pristatysime per 1 - 2 d.d.

Tai smagus žaidimas padedantis susipažinti ir pažinti žaidžiančius. Klausimai socialiniams įgūdžiams ugdyti. Dalyviai mokosi užmegzti ir palaikyti gražius santykius, tinkamai reikšti stiprias emocijas ir spręsti konfliktus, išsakyti ir priimti kritiką. Skatina vaikų pasitikėjimą savimi. Žaidimas ...
Aprašymas
Tai smagus žaidimas padedantis susipažinti ir pažinti žaidžiančius. Klausimai socialiniams įgūdžiams ugdyti. Dalyviai mokosi užmegzti ir palaikyti gražius santykius, tinkamai reikšti stiprias emocijas ir spręsti konfliktus, išsakyti ir priimti kritiką. Skatina vaikų pasitikėjimą savimi. Žaidimas leidžia pastebėti savo gerąsias savybes ir jas stiprinti.
ĮGŪDIS:
KomunikabilumasEmocinis intelektas
AMŽIUS:
Nuo 5 metų
APDOVANOJIMAI:
Nėra
GAMINTOJAS:
PKG

Kaip žaisti

Tai medinių kaladėlių bokštas, kuris statomas vis ištraukiant kaladėles iš apačios ir uždedant ant jo viršaus. Žaidėjų tikslas - jo nenugriauti. Tačiau tai ne šiaip sau bokštas, jo kiekviena kaladėlė turi paveikslėlį, kuris sutampa su kortelėse pateiktais klausimais. Kad žaidėjas galėtų statyti bokštą, turi atsakyti į pateiktą klausimą.
ŽAIDĖJŲ SKAIČIUS:
2+
VIDUJE:
Medinių kaladėlių bokštas ir keičiamos 3 temų kortelių rinkiniai: pasitikėjimo savimi skatinimo, susipažinimo ir socialinių įgūdžių.

Papildoma informacija
Svoris 0.800000
Bar kodas PKG16
Pakuotė 21x23x4,5 cm

Klientų atsiliepimai

Įvertinimai ir atsiliepimai

Būkite pirmasis, kuris įvertins šį produktą

Jums taip pat gali patikti: