Knyga „Ką daryti kilus idėjai?“

Šios prekės laikinai neturime

SKU
APM7141
7,95 €

Pristatysime per 1 - 2 d.d.

Vaikams nuolat kyla idėjų: drąsių, išradingų, linksmų, keistokų, geraširdiškų. Deja, aplinkiniai neretai šias idėjas nuslopina, kartu nuslopindami ir vaiko kūrybiškumą, iniciatyvą, potencialą ar net pasitikėjimą savimi. „New York Times“ bestseleriu t...
Aprašymas

Vaikams nuolat kyla idėjų: drąsių, išradingų, linksmų, keistokų, geraširdiškų. Deja, aplinkiniai neretai šias idėjas nuslopina, kartu nuslopindami ir vaiko kūrybiškumą, iniciatyvą, potencialą ar net pasitikėjimą savimi. „New York Times“ bestseleriu tapusi knyga moko vaikus ir suaugusiuosius klausyti savo vidinio balso, pašaukimo, daryti tai, kas teikia daugiausia džiaugsmo, ir tikėti savimi, neatsižvelgiant į kitų nuomonę, kritiką ar abejingumą. Kai tikėjimas savo idėja auga, ji auga kartu su mumis, vieną dieną virsdama kažkuo dideliu ir gražiu, o gal net tuo, kas pakeis pasaulį.

Autorius: Kobi Yamada

ĮGŪDIS:
KūrybingumasAtkaklumas
AMŽIUS:
Nuo 4 metų
APDOVANOJIMAI:
Nėra
GAMINTOJAS:
Apkabink mėnulį

Kaip žaisti

Ištrauka iš Šeimosgidas.lt: "Visiems kyla idėjų – sukurti kosminį laivą iš LEGO, makaronus apibarstyti cukrumi, rašyti ilgiausią knygą, susipinti septynioliką kasyčių, visą dieną valgyti šokoladą. Ar jos geros? Žinoma, visuomet aplinkiniai stengsis jus atkalbėti nė nebandyti. Bet jeigu ta idėja persekioja? Knygoje „Ką daryti kilus idėjai?“ kalbama apie idėją, kaip geriausią draugę. Idėja čia net papuošta karūna, nes ji yra mūsų ir tik mes ją suprantame, prižiūrime ir tobuliname. Ir tik pabandę įgyvendinti TĄ idėją sužinosime – gera ji ar ne."

ŽAIDĖJŲ SKAIČIUS:
1+
VIDUJE:
Kietas viršelis, 36 psl

Papildoma informacija
Bar kodas 9786099587141
Pakuotė 26 x 26 cm

Klientų atsiliepimai

Įvertinimai ir atsiliepimai

Būkite pirmasis, kuris įvertins šį produktą