Knyga „Pjeras labirintų detektyvas. Dingusio Labirinto akmens pėdsakais“

SKU
APM7158
13,95 €

Pristatysime per 1 - 2 d.d.

Ar esi pasiruošęs didžiausiam savo gyvenimo nuotykiui? Susipažink su šauniuoju detektyvu Pjeru ir tapk tikru įkalčius renkančiu ir paskui vagį sekančiu sekliu. Įsiliek į žaidimo šurmulį ir, nuosekliai skaitydamas nurodymus, kiekviename labirinte rask paslėptus daiktus, dingus...
Aprašymas

Ar esi pasiruošęs didžiausiam savo gyvenimo nuotykiui? Susipažink su šauniuoju detektyvu Pjeru ir tapk tikru įkalčius renkančiu ir paskui vagį sekančiu sekliu. Įsiliek į žaidimo šurmulį ir, nuosekliai skaitydamas nurodymus, kiekviename labirinte rask paslėptus daiktus, dingusius žmones ir paslaptingąjį Poną X, kad galėtum eiti toliau.

Kiekvienas šios interaktyvios ir itin didelio formato knygos puslapis atgyja spalvų gyvastimi, o iliustracijas jai kūrė geriausi pasaulio iliustratoriai. Ji ugdo dėmesingumą, vaizduotę ir analitinį mąstymą. Tai – nesibaigiantis atradimų šaltinis tiek vaikui, tiek suaugusiajam.

Hiro Kamigaki, IC4DESIGN | Pjeras labirintų detektyvas. Dingusio Labirinto akmens pėdsakais | Ypač didelio formato knyga – įspūdinga dovana!

ĮGŪDIS:
KūrybingumasDėmesio koncentravimas
AMŽIUS:
Vaikams nuo 7 metų
APDOVANOJIMAI:
Nėra
GAMINTOJAS:
Apkabink mėnulį

Kaip žaisti

Nėra
ŽAIDĖJŲ SKAIČIUS:
1
VIDUJE:
Kietas viršelis, 36 psl

Papildoma informacija
Bar kodas 9786099587158
Pakuotė 290x350

Klientų atsiliepimai

Įvertinimai ir atsiliepimai

Būkite pirmasis, kuris įvertins šį produktą